Spustili jsme nový web

V únoru 2023 jsme pro Vás spustili nové internetové stránky, které Vám umožní snadněji se zorientovat ve službách, které poskytujeme a najít potřebné informace. U každého oboru právních služeb najdete specialistu, který se danou oblastí zabývá. V případě zájmu o naše služby nebo další podrobnější informace nás můžete snadno kontaktovat prostřednictvím jednoduchého formuláře.

 

Zároveň se spuštěním nových stránek spouštíme Blog "Dlouhá 36", kde Vás budeme průběžně informovat o novinkách, zajímavostech a důležitých informacích nejenom z naší praxe. V současné chvíli zde najdete například informace o kauze WCA International s.r.o.

 

V novém kabátě, tradice zůstává. Přestože jsme změnili vzhled webových stránek, základní principy naší kanceláře zůstávají stejné. I nadále se každému z našich klientů věnujeme individuálně a s maximální péčí. Ke každé zakázce přistupujeme s patřičnou odpovědností a bereme ji jako příležitost pro dosažení společného cíle. Spolupráci s našimi klienty vnímáme jako dlouhodobé partnerství, které nám dává příležitost získat Vaši důvěru a dokázat Vám, že si ji zasluhujeme.